rss
twitter
    Ne mutlu Türküm diyene!

Gulca Anısına



Gulca... Her saçmalığa insanlık dramı,insan hakları diye atlayan beyinsiz hayvanların görmeye korktuğu,Türklerin ise yaşamak ve intikam almak için nedenlerinden biri...

Tarih; 4 Şubat 1997. Doğu Türkistan’ın Gulca vilayetinde,Kadir gecesi Kur’an okumak üzere bir evde toplanan Doğu Türkistanlı kadınların,Çin’li polisler tarafından eve yapılan bir baskınla evden dışarı çıkarılması ve bu zorbalığa direnen kadınların üzerine Çinliler tarafından ateş açılması ile birkaç Doğu Türkistanlı kadınımızın şehit edilmeleri sonucunda patlak veren olaylar,kısa sürede bütün Doğu Türkistan’a yayılmış ve bir “ millî İstiklâl ” hareketine dönüşmüştür. Netice itibariyle Doğu Türkistan halkı yüzlerce ve hatta Çin hükümetinin dünya kamuoyunun gözünden sakladıklarını da hesaba kattığımızda binlerle ifade edilebilecek sayıda evladını şehit vermiştir. O günlerde çifte standartçı bazı dünya haber kaynakları,zalim Çin’in ağzından aldıkları haberleri vermekle yetindiler. Dolayısıyla, böylesine eşine az rastlanır bir özgürlük savaşı ve uğrunda verilen sayısız şehit,dünya kamuoyunun gözünden saklanmaya çalışıldı.

Atalarının kuyruk acısını unutamayan,kendi gölgesinden bile korkan Çin,oradaki insanları yalnızca Türk oldukları için öldürdü ve dünya Türklere eziyet edilmesini her zaman olduğu gibi yine büyük bir zevkle izledi. Kimse görmedi,duymadı,bilmedi... Herkes üç maymunu oynadı. Gerçi bu doğal bir şeydir,her soy atası ne ise onun özelliğini sergiler.

Bugün hala dünya Doğu Türkistan'da olanları görmemekte ve Türkiye'deki basiretsiz yöneticiler,ezelden beridir bizi yok etmeyi amaç edinmiş olan Çin ile dostluğun zedelenmemesi adına bu olaylara tepkisiz kalmaktadır. Ancak bugün Filistin'in kendi eliyle kazdığı kuyuya düşmesine üzülenler,her sömürgecinin oyuncağı olan Arapların yaptıklarını halk hareketi(!) diye yutturmaya çalışanlar,teröristleri "özgürlük savaşçısı(!)" adı altında Türk çocuğuna sevdirip,Türklüğe elinden gelen zararı vermek için göz boyamaya çalışanlar şunu bilsinler ve unutmasınlar; "Kutlu Bozkurt Soyu" bitmedi! Her Türk'ün kanında her an patlamaya hazır bir volkan gibi zamanını bekliyor.

Unutmadık seni Gulca! Unutmadık seni ata yurdu Doğu Türkistan! İçimizde hala binlerce Kür Şad,binlerce Osman Batur var! Türklüğümüzü unutmadık! Bütün yapılanların hesabını elbet soracağız!

"Tutsak Türk Elleri ve onun Osman Batur gibi binlerce şehidi dururken,Zenci Lumumba'ya,Hoşi-minh'e,Mao'ya destan düzenlere lanet olsun. Milletin büyük yarını ve övüncü ile uğraşmak dururken,işçi gündeliklerini hayatın en mhim meselesi haline getirmek isteyen solaklara lanet olsun. Türk ırkının yüceliği ortada iken "Ben hilali bir Çingene ile de yükseltirim" diyen yobaz köpeği susturmayan haysiyetsiz profesöre lanet olsun!

Tanrı'nın gazabı bunların üstüne inmezse daha müthiş olan Türk'ün yıldırımı inecektir."(Hüseyin Nihal ATSIZ ÖTÜKEN 1975 Sayı 7)

Semir YAPICI

0 yorum: