rss
twitter
    Ne mutlu Türküm diyene!

Dikkat! Ergen Mücahit Var



Mavi Marmara'ya yapılan baskından sonra hormonları tavan yapan ergen mücahitlerimiz fazlaca revaçta. Savaş naraları atan bu gençler tevekkül adı verilen şeyi unutmuşlar. Sende olmayan nükleer silaha sahip ve askeri teknoloji satın aldığın bir ülkeyle savaşın sonuçları ağır olacaktır. Ayrıca ergen mücahitlerimize üzülerek belirtiyorum, şimdilik savaş falan olmayacak. Şu an kadınlar eşleri için, anneler oğulları için gözyaşı dökmektedirler. Kimsenin Türk insanına acı çektirmeye, bir damla gözyaşını akıtmaya hakkı yoktur. Türk bayrağı bulunan bir gemiyi postalla çiğneyenler en şiddetli cevabı hak etmektedirler. Zamanında bölücü terör örgütünün Filistin Kurtuluş Ordusu ile olan iş birliğine rağmen, Bekaa vadisinde bunlardan eğitim almasına rağmen, yapılan her kesim tarafından kınanmalıdır.

Yaşanan tüm bu olaylar insanları Arap milliyetçiliğine itmekte. Türk olmanın bilincinden uzaklaşmak herşeyi daha kötü yapacaktır. Ayrıca zamanında Hitleri kötüleyen hoşgörü sahibi Müslümanlar şimdi Hitlerin "Öldürmediğim her Yahudi için bana küfredeceksiniz!" sözünü sosyal medyada sıkça kullanmaktalar. Bununla beraber Doğu Türkistan, Karabağ vb. bölgelerde meydana gelen Müslüman katliyamları ile ilgili tek harf yazmayanlar, söz konusu Araplar olduğunda internet üzerinden hiç durmadan savaş naraları atmaktalar. Çin'in zulmettiği Müslüman Türk'e, ihanetinin bedelini ödeyen Filistinli Arabı tercih eden yoz beyinliler bu yazıyı okuduktan sonra umarım kendilerine gelirler. Görüşleriniz sabit ve değişmeyecekse dünya üzerindeki tüm müslümanlara eşit davranarak samimiyetinizi bize ıspatlayabilirsiniz. Filistin konusunda fazlasıyla duyarlıysanız sosyal medya sitelerinde profillerine Filistin bayrağı koyan arkadaşlara bilmeleri gereken ufak bir detayı yazacağım. Filistin bayrağının kökeni Osmanlı'ya isyana dayanmaktadır. Filistine destek olmak için ecdada isyan edenlerin sembolünü kullanmak Osmanlı'ya saygısızlıktır. Filistin bayrağı, ilk olarak Şerif Hüseyin* tarafından 1916'daki Osmanlı Devleti'ne karşı yapılan Arap ayaklanmasının sembolü olarak tasarlanmıştır.

Son olarak Pkk teröründe şehit olan erlerin ailelerinin başları sağolsun. Allah arslanlar yetiştirenlerden razı olsun. Türk ırkı sağolsun...

*2 Şerif Hüseyin: Filistin topraklarına Yahudilerin yerleştirilmesine imkan sağlayan ve yahudilerin bu topraklar üzerinde devlet kurmalarına kapı açan ilk ihanet Şerif Hüseyin tarafından yapılmıştır.

0 yorum: