rss
twitter
    Ne mutlu Türküm diyene!

Elbistan'da Pkk Bayrağı Açan Orospu Çocuklarına Joplu Terapi



Kahraman Maraş'a bağlı en büyük ilçemiz Elbistan'dır. İç Anadolu ve doğu Anadolu'nun kesiştiği Elbistan'da pkk bayrağı açmak isteyen Orospu Çocuklarına halkın tepkisini videodan izleyebilirsiniz.

6 yorum:

Adsız dedi ki...

Aptal kuklaların gerçeği biran önce görmelerini diliyorum. Türk Kürt çatışmasında kardeş kanı akacak doğrudur ama en çok kan kürtlerden akacaktır bu bi gerçektir, o yüzden kürtler emperyalizmin köpeklğini bırakıp etnik kimliğinden gocunmadan kendini Türkiyeye adamalıdır.

Adsız dedi ki...

Bu psikolojik rahatlama falan değildir.Çözüm için tüm yollar kapanmıştır.Mevcut siyasal konjoktür taviz vermeden ilerlemeye olanak sağlamıyor.Ekonomik mücadeleninde önü kapanmıştır çünkü,yeşil sermeye kadrolaştı ve tekelleşmeye doğru gidiyor.Onların görüşüde mevcut konjoktür ile aynı olduğu için şiddet tek çözümdür.Yıllarca şiddet tabanlı görüşleri ile mevcut kamoyunu baskı altında tutan bir avuç etnik,gerçekci bütün politikların önünü bu unsur ve korku politikası yüzünden kapatmakta başarılı oldu.Bu ülkenin asli unsuruyuz şiddet lafı geçtiği an korması gereken biz değiliz.Ortada şiddet lafı geçtiğinde yıllarca bu konuda pasif kalan Türk tarafı barış bozan konumuna getirilirken,kürtçülerin yaptıkları ise kabuledilmiş bir alt bilinç ile sunuluyor.Hayır,defolun gidin bunu onlara söyleyin.Gün parmakların birleştirilip "demokratik çözüm yolu" diye başlayan içi geçmiş boktan söylemlerin günü değildir.

Şiddetten uzak pasifize çözüm yollarının hepsi önceden planlanmış ve önümüze konulmuş hazır taslaklardır.Hala bunu göremiyen varsa artık uyansın,bu bir savaştır.Ve uzun bir zamandan beri devam etmektedir.Bu yazdıklarımın hepsi bu video ile için değil genel tablo üzerinedir.Bize elinde bayrak sallayan değil,hasmını parçalamak üzere baltalar sallayan insanlar gerek.Şiddetten çekinen korkan varsada siktirsin gitsin.Savaşlar karşılıklı latifeler ile kazanılmaz.Suni Dengenin bir benzeride bu konuda birilerinin psikolojik olarak insanlara,pembe düş dünyaları kurması ile gerçekleşiyor.Bu da yaşananları gerçekci değil,önceden hazırlanmış karşı çıkış politikaları ile tepki vermeye iterek,sitemin kendi gazını çıkarmasını sağlıyor.

Adsız dedi ki...

Helal olsun elleri dert görmesin

Adsız dedi ki...

o job nasıl cayır cayır yakıyodur şimdi :) çok hoşuma gitti..

Adsız dedi ki...

Ellerine kollarına sağlık, ne güzel vuruyorlar, söylemesi ayıp şimdi sıcak bir bardak kahve içiyorum,

O görüntüleri kahve eşliğinde izlemek kahvenin tadına tad katıyor, koltuğa geniş geniş yayılıyorum :)

Şimdi humanist geçinen bir geri beyinli çıkıp da, " bu görüntülerden mi zevk alıyorsunuz ? "

diye sorar mı acaba ?

Adsız dedi ki...

burası elbistan kardesce gecinmek varkan böyle yapıyorsunuz daha cıkıp kendi bacılarınızı .....?
kacırıp ahlaksızca seyler yaptırıyorsunuz hangi dava için namusunuzu satıyorsunuz ELBİSTANDA VE DÜNYADA BÖYLE ŞEREFSİZCE DAVRANDIGINIZ MÜDDETCE BU TÜR TERAPİLER DEVEM EDECEKTİR BU SADECE KÜCÜCÜK BİR UYARIDIR....