rss
twitter
    Ne mutlu Türküm diyene!

South Park: Korsan AL-MA Korsana HAYIR Demeden Önce Mutlaka İzleyin



Kyle, Stan ve Kenny: Bayım?
Polis amca: Kapa çeneni!

Polis amca: Bir sürü şarkı indirdiniz. Burada udas Priest bile indirdiğiniz yazıyor. Sizi zor bir dönem bekliyor. Kendinizi savunmak için bir şey söyleyecek misiniz?
Kyle, Stan ve Kenny: Çok önemli olduğunu düşünmemiştik.

Polis amca: Önemli değil mi? Bedava şarkı indirmek önemli değil diyorsunuz ha? Size bir şey göstereceğim, hoşunuza gideceğini sanmam. Burası, Metallica'nın bateristi Lars Ulrich'in evi. Lars havuz kenarında oturuyor.
Kyle, Stan ve Kenny: Nesi var?

Polis amca: Bu ay, Havuzun kenarına altın kaplama bir köpek balığı yaptıracaktı. Ama şarkılarını bedava indiren insanlar sayesinde birkaç ay daha beklemek zorunda kalacak. Gelin dahası var. Bu da Britney Spears'ın özel jeti. Fark ettiniz mi? Eskiden "Gulf Stream4"ü vardı, ama sizin gibi şarkılarını bedava indiren insanlar yüzünden şimdi onu satıp "Gulf Stream 3" satın almak zorunda kaldı. "Gulf Stream 3" de Dvd sisteminin uzaktan kumandası bile yok. Hala bedava şarkı indirmenin öenmli olmadığını mı düşünüyorsunuz?
Kyle, Stan ve Kenny: Ne yaptığımızı bilmiyorduk.
Polis amca: İşte insanın gafleti.

Polis amca: Şuraya bakın. Master P'nin sevgi dolu ailesi. Gelecek hafta oğullarının doğum günü var ve istediği tek şey de Fransız Polinezya'sında bir adaya sahip olmaktı.
Kyle, Stan ve Kenny: Satın alacaklar değil mi?
Polis amca: Sahipsiz bir ada görüyorum! Böyle giderse çocukcağız tropik bir adaya sahip olamayacak!
Kyle, Stan ve Kenny: Üzgünüz, bir daha asla bedava şarkı indirmeyeceğiz.
Polis amca: İnsanlar bencilce davranmadan önce bu korkunç sonuçları düşünmeli yoksa korkarım müzik dünyası ortalama lüks bir hayat sürmek zorunda kalacak!

0 yorum: