rss
twitter
    Ne mutlu Türküm diyene!

Taşımacılık Nasıl Yapılmalı?

Taşınmak zahmetli bir iştir. İster ev taşıyın, ister büro, ama çok kolay bir iş olmayacağı kesindir. Çünkü eşyaların toplanması, kolilere doldurulması, kolilerin bantlanması, kırılma ihtimali olan eşyaların bulunduğu kolilere not düşülmesi ve bunlar taşınmanın en zor anlarıdır. Fakat bazı insanlar tercih ettiği taşımacılık (nakliyat) firmasından dolayı da zor anlar yaşamaktadır.

Google'de evden eve nakliyat ile ilgili hizmet bilgilerine ulaşmanın gerçek adresi. Bazı nakliyat şirketleri, iyi niyeti suistimal edici hareketlerde bulunarak, tüm planlarınızı alt-üst edebilir. Örneğin televizyonunuzu taşırken yeterince dikkat etmeyip, onu yere düşürdüğünde maddi olarak sıkıntı içerisine gireceğiniz bir gerçek. İşte bu sebepten, eşyanıza gelecek tüm zararların ücretini ödemeyi kabul etmeyen nakliyat firmalarıyla çalışmayınız.

Herhangi bir nakliyat firmasıyla anlaşırken, öncelikle işçiler eşyaları taşırken, herhangi bir zarar oluştuğunda; sorumluluğu nakliyat firmasına ait olacak mı?" sorusunu sormalı ve "evet" yanıtını aldığınızda da buna dair bir kağıt talep etmelisiniz. Aksi takdirde oluşacak maddi ve manevi sorunlarla baş etmek, çok zor olabilir.

Sitemizi takip etmeye devam edin. evden eve nakliyat kentten kente taşımacılık ile ilgili tüm siteleri web sitemizde takip edebileceksiniz.

0 yorum: