rss
twitter
    Ne mutlu Türküm diyene!

Nur Tv'deki Şizofren Dede



İnternette gezinirken yukarıdaki videoya rastladım. Sakallı adamın ismi büyük ihtimalle İskender. Video'yu hazırlayanın tabiri ile Rezillullah İskender'e "Mehdi" olarak hitap ediliyor. Mehdi kelimesi genellikle, "hidayete eren ya da hidayete vesile olan" anlamlarına gelmektedir. Bunun yanında İslam inanışına göre, Kıyamet kopmadan önce Dünyaya gelecek ve dünyada İslam'ı hâkim kılacak olan kişidir. Bu tanımlamalara bakarak amcanın hayran kitlesinin IQ seviyesini sizlere havale ediyorum. Görselin kopartan anı ise amcanın 10 sn gidip Allah'a bir şeyler sorması. Kendine gelirken frene sert basmış olacak ki IHHH diyerek çarparak uyandı :) Her şey ortada Allah'ım İslam dünyasını bunun gibi şaklabanlardan korusun. Karşınızda Nur Tv'deki şizofren dede :)

23 yorum:

Adsız dedi ki...

Habib kardeş ben kikirdak.com'dan elyesa, hakkını helal et. Düzenlemeyi yaptım. istersen bakabilirsin ;)

Habib dedi ki...

Elyesa ilgilendiğin için teşekkür ederim.

Adsız dedi ki...

Aziz ALLAH'ım sizin için ne güzel bir azap hasırlamıştır Resulümüzle dalda geçtiginiz için. Sizlere çok yazık gercekleri göremiyecekkadar körsünüz kalbinizde ise iman yerine küfür var bu küfürden dolayı yeriniz Cehendem ne yazık.

Adsız dedi ki...

ALLAH'a kim ulaşmayı dilerse kalben o dilegin kabul gördügü an işte ALLAH Tala kurtuluşa erenlerdir diyor.
Ölmeden önce Allaha ulaşmayı dilemek.

Adsız dedi ki...

Son Peygamber Hz.Muhammed s.a.v. e iman ettik... dahası gelmeyecek diye kitabımızda yazıyorken, bu ne cürret ! Sadece Kuran okuyunuz o sizi şaklabanlara yem etmez. Kuran-ı kerim kendini okuyanı kalkanı içine alırda oraya iblis giremez asla...! Sadece Mübareği okuyun...Tarikat falan hepsi yalan,dolan. Yok imam yok efendi hadi yaaa!

Adsız dedi ki...

zavallı yaratıklar acıyorum sizlere bir hayvan kadar değeriniz yok sizin allahın evliyasıyla dalga geçenlerin allahın laneti sizin üzerinize olcak inşallah

Habib dedi ki...

Müslümanlığınız böyle mi nerede İslam ahlakınız. Ben size acıyorum :) Müslüman gibi müslüman olamadığınız için, yazık.

Adsız dedi ki...

Siz zavallılar düştüğünüz durumun farkında bile değilsiniz.Sizler zaten gelen bir kulp gidene bir kulp takar durursunuz.Geçmiş zamanda devrin imamı olan Sait Nursi 'yede böyle yaptılar durdular.Adam ölünce kıymete bindi tabii ,mühim olan hayattta iken iman etmek

Mehmet dedi ki...

Silsile-i Saadat'ın son halkası Süleyman Hilmi Tunahan'dır. Nurcular yanlış yoldadır ve doğru yol Süleymanlılardadır.

Adsız dedi ki...

Igh diyip iletişim kuruyo milyarlarca insan yolunu bile bulamadı bunu hadi be cehennemmiş yeri de bilmemneymiş te hadi yavrum azcık bilimsel bişiler okuyun olmadı 123456 bölüm lost izleseniz bu kadar bile beyniniz yıkanmaz arkadaşlar soyutlanmazsınız Allahın adını kullanıp senin yerin şurası çarpılıcan sen meleksin sen şusun busun diyenler hokkabaz bile değildir salla salla ya tutarsa....

Adsız dedi ki...

lan allahtan korkamaz insan müsveddesi edepsiz iskender dallaması nursuzlugun suratına yansıyor sana böyle inanan geri zekalı mahluklarada sesleniyorum allahın azabını inşallah yakında tadacaksınız islamı oyuncakmı yaptınız dünya perestler sizi sizlere insan demeye utanıyorum

Adsız dedi ki...

ey bu palyaçoyu kullanıp da müslümanların beynini karıştırmayı iyi bilen p..venkler:
ben de size bi şi deyim.
"Allahın izni ile bizler varken sizler etkili olamayacaksınız. bunu bilin!"

VEZİR

Adsız dedi ki...

sevgili kardeşlerim neden insanların hakkında olumsuz şeyler düşünüyorsunuz bak kuranda hacet namazı var kılın allaha sorun kim mehdi a.s dır.insanları siztayin edemezsiniz allah tayin eder ama sonunda rabbim kimin daha üstün olduğunu gösterecektir o insan gercekleri anlatıyor hep anlattıkları kuran ayetlerine dayalıdır ben onu cok seviyorum ve takdir ediyorum bu gün anlatılan dini anlatmıyor peygamber efendimizin ve sahabenin yaşadıkları dini anlatıyor kendinize yazık etmeyin allaha ulaşmayı dileyin felaha erirsiniz allah razı olsun

Adsız dedi ki...

son peygamber hz. Muhammed ben demiyorum Kuran-ı Kerim diyor. Nasıl kurana inanıyor...

Adsız dedi ki...

sevgili kardeşlerim.sizler zanlarınıza tabi olmuşsunuz.islamı kurandan degıl el yazması kıtaplardan öğrendıgınız ıcın zanlarınıza tabısınız.sizleri kesinlikle suclamıyorum.size oyle öğretilmiş.benım sözüm gercekten samımı olarak hakıkatı bulmak ısteyen kardeslerımızedır..efendımız yanlızca Allah'a davet edıyor ve soyledığı tek hakıkat seytanın ıslam alemıne unutturdugu hıdayet kavramıdır.Allaha ulasmayı dılemek ve Allahın gonderdıgı hıdayetcıye tabı olmak.
cuneydı bagdadı hz. leri mursıdı olmayanın mursıdı seytandır dıyor. sızlere acızane tavsıyem Allahın hıdayetcısıne hakaret ve iftira etmektense bı hacet namazıyla bunların gercek olup olmadıgını Allaha sormanız.
sozlerım samımı olan kardeslerımedır.dıgerlerı ıcınse zaten soyleyecek bır sözümüz yok.onlara en guzel cevabı zaten ahırette Allah cc. hz.leri vercektır.Allah razı olsun...

Adsız dedi ki...

Verdiğimiz ayetleri bu blogda bulunan kardeslerimizin dıkkatıne sunuyorum..
1)Allah'a ulasmayı dılemeyen hıc kımsenın kurtulusu mumkun degıldır.
10/YÛNUS-7: İnnellezîne lâ yercûne likâenâ ve radû bil hayâtid dunyâ vatme'ennû bihâ vellezîne hum an âyâtinâ gâfilûn(gâfilûne).
Muhakkak ki onlar, Bize ulaşmayı (hayatta iken ruhlarını Allah'a ulaştırmayı) dilemezler. Dünya hayatından razı olmuşlardır ve onunla doyuma ulaşmışlardır ve onlar âyetlerimizden gâfil olanlardır.


10/YÛNUS-8: Ulâike me'vâhumun nâru bimâ kânû yeksibûn(yeksibûne).
İşte onların kazandıkları (dereceler) gereğince varacakları yer ateştir (cehennemdir).

2)Mürşide tabiyet kuran'da uzerımıze farz kılınmıştır.

16/NAHL-36: Ve le kad beasnâ fî kulli ummetin resûlen eni’budûllâhe vectenibût tâgût(tâgûte), fe minhum men hedallâhu ve minhum men hakkat aleyhid dalâleh(dalâletu), fe sîrû fîl ardı fanzurû keyfe kâne âkıbetul mukezzibîn(mukezzibîne).
Ve andolsun ki Biz, bütün ümmetlerin (milletlerin, kavimlerin) içinde resûl beas ettik (hayata getirdik, vazifeli kıldık). (Allah'a ulaşmayı dileyerek) Allah'a kul olsunlar ve taguttan (insan ve cin şeytanlardan) içtinap etsinler (sakınıp kurtulsunlar) diye. Onlardan bir kısmını, (Resûlün daveti üzerine Allah'a ulaşmayı dileyenleri) Allah hidayete erdirdi ve bir kısmının (dilemeyenlerin) üzerine dalâlet hak oldu. Artık yeryüzünde gezin. Böylece yalanlayanların akıbetinin, nasıl olduğuna bakın (görün).

/KEHF-17: Ve tereş şemse izâ taleat tezâveru an kehfihim zâtel yemîni ve izâ garabet takrıduhum zâteş şimâli ve hum fî fecvetin minh(minhu), zâlike min âyâtillâh(âyâtillâhi), men yehdillâhu fe huvel muhted(muhtedi), ve men yudlil fe len tecide lehu veliyyen murşidâ(murşiden).
Ve güneşin doğduğu zaman mağaralarının sağ tarafından geldiğini ve battığı zaman sol taraftan onların yanlarından geçtiğini görürsün. Ve onlar, onun (mağaranın) geniş sahası içinde bulunuyorlardı. İşte bu, Allah'ın âyetlerinden (mucizelerinden)dir. Allah, kimi Kendisine ulaştırırsa, işte o hidayete ermiştir. Ve kimi dalâlette bırakırsa (kim Allah'a ulaşmayı dilemezse) artık onun için velî mürşid (irşad eden evliya) bulunmaz.

Adsız dedi ki...

3)ruhumuzun olmeden evvel rabbımıze teslım edılmesı uzerımıze farzdır.
hadis:ölmeden evvel ölünüz

RA'D-21: Vellezîne yasılûne mâ emerallâhu bihî en yûsale ve yahşevne rabbehum ve yehâfûne sûel hisâb(hisâbi).
Ve onlar Allah'ın (ölümden evvel), Allah'a ulaştırılmasını emrettiği şeyi (ruhlarını), O'na (Allah'a) ulaştırırlar. Ve Rab'lerine karşı huşû duyarlar ve kötü hesaptan (cehenneme girmekten) korkarlar.

4)fizik vucudumuzun olmeden evvel Allah'ateslim uzerımıze farzdır.
nisa 125:
Ve men ahsenu dînen mimmen esleme vechehu lillâhi ve huve muhsinun vettebea millete ibrâhîme hanîfâ(hanîfen), vettehazallâhu ibrâhîme halîlâ(halîlen).
Ve hanif olarak Hz. İbrâhîm'in dînine tâbî olmuş ve vechini (fizik vücudunu) Allah'a teslim ederek muhsin olan kimseden, dînen daha ahsen kim vardır. Ve Allah, Hz. İbrâhîm'i dost edindi.

Adsız dedi ki...

6)irademizinde Allah' teslimi üzerimize farzdır..

ÂLİ İMRÂN-102: Yâ eyyuhellezîne âmenûttekullâhe hakka tukâtihî ve lâ temûtunne illâ ve entum muslimûn(muslimûne).
Ey âmenû olanlar, Allah'a karşı “O'nun hak takvası” ile (bi hakkın takva, en üst derece takva ile) takva sahibi olun! Ve sakın siz, (Allah'a) teslim olmadan ölmeyin!

Adsız dedi ki...

blog yöneticisi kardesim. bilmiyorum uazdıgım yorumu ve verdığım ayetlerı yayınlarmısın.belkıde yayınlamazsın.
ıster yayınla ıster yayınlama sizin tercıhınız fakat Allah'ın resulu devrın ımamı olan bu mübarege blognuzda attıgınız ıftıralar yalanlar bırgun ayan olacak.o zaman utanmayacakmısınız yuzunuz kızarmayacak mı..

bır ınsanı sevmeyebılırsınız ama o kısıye iftira ve hakaret etme yetkısını kendınız de goremezsınız.
hele hele bu kısı Allah'ın buyuk bır evliyasıysa bunun sorumlulugu cok agırdır.benden acızane sıze uyarımdır.selametle kalın...

Adsız dedi ki...

Bilgi sahibi olmadan fikir sahibi oluyorsunuz. Dalga gececeğinize o degerli insanın sözlerinden ders alıp hayatınıza geçirinde Allah'a ulaşmayı dileyin. O bütün insanların kurtuluşu için uğraşıyor. bence sözlerine kulak verip biran önce hak yoluna girin. Allah razı olsun

Adsız dedi ki...

Devrin imamıyla dalga gecenlere sesleniyorum. Siz Peygamber Efendimizden, değerli sahabelerden bugüne kadar gelmiş geçmş bütün ermiş evliyalardan ve en önemlisi bizi yaratan Allah'tan daha mı iyi biliyorsunuz. insanoğlu elbetteki çok zalimdir Allahın hangi resülu gelmediki onunla dalga geçip onu sapıklıkla suçlamadılar. Aklınızı başınızı alında sonunuz Ebulehep gibi olmasın. Allah razı olsun

Adsız dedi ki...

Birgün Hz. Ali efendimize müslüman olmayan birisi gelip 'ya Ali sen abdest alıp namaz kılıyorsun, oruç tutuyorsun peki ya Allah yoksa demiş'
Hz. Ali efendimizde şöyle demiş. 'Bn abdest alıyorum vücudumu temizliyorum, namaz kılıyorum hareket ediyorum, oruç tutuyorum midemi dinlendiriyorum peki ya Allah varsa kıyamet günü sen ne yapacaksın 'demiş.
İşte bende devrin imamı olan imam İskender Ali'ye tabiyim ona inanıyor ve onu çok seviyorum ve onu yalanyalar peki o gerçek mehti ise kıyamet günü siz ne yapacaksınız ?

Adsız dedi ki...

arkadaslar dikkat edin. bu iskender ve ekibinin hedefinde dini bilgisi az olan insanlar var. dikkat ettiyseniz direkt kurandan ayetler yazip kafalarinca uydurduklari tercümelerle kafa yikamaya calisiyorlar. Örnegin: Yunus 7, tercümesini söyle yapmilar "Muhakkak ki onlar, Bize ulaşmayı (hayatta iken ruhlarını Allah'a ulaştırmayı) dilemezler. Dünya hayatından razı olmuşlardır ve onunla doyuma ulaşmışlardır ve onlar âyetlerimizden gâfil olanlardır." halbuki yunus 7 de allaha ulasmaktan diye bisey yoktur. bu iskendercilerin sloganidir. yunusun tercümesi bu arada sudur "Huzurumuza çıkacaklarını beklemeyenler, dünya hayatına razı olup onunla rahat bulanlar ve âyetlerimizden gafil olanlar da vardır muhakkak." Bu ayette kiyamet gününden, hesap verilecek zamandan bahsedilirken, bunu hayattayken allaha ulasmayi dilemek diye carpitiyorlar. diyeceksenizki ne var bunda kötü bisey söylemiyorlarki. malesef bu oyunun ilk asamasi. allaha ulasmayi dile direkt cennetliksin diye kandirilan kisiyi bekleyen 2. asamadir. cünkü bu kisi ilk asamada cennetin birinci kademesini kazanmistir güya. ikinci asamada iskendere tabi olmasi gerekiyorki, ikinci asamaya gecen iskenderin kucagina oturmus oluyor. hacet namazi kilin iskenderi görün sözünede itibar edip allahin huzuruna böyle bir istekle cikmaktan kacinin. cünkü böyle bir süphe icinizde oldugu anda , allahin kitabi kurana olan inancinizi kaybediyorsunuz. bu durumdaki göreceginiz rüyalara seytanlar ve cinlerden baskasi hükmetmez. kurandan ve peygamber efendimizin yolundan ayrilmayin. fazla kalmadi , allahin izniyle iskender mefta olup cehennemi boyladigi zaman, bakalim bu iskendercilerin haline. o zaman ne halt edecekler. bide son yorumda mihrci arkadas demis, o gercek mehdiyse kiyamet günü ne yapacaksiniz diye. buna cevap vermek istiyorum. biz cok sükür iman ediyoruz imanimiz ve inancimiz allaha tam. o yüzden icimizde böyle bir süphe zaten yok. ama soruna sorunla cevap vereyim. hadi iskender mehdi degilde iblisin önde gideniyse, sen o zaman kiyamet günü ne yapacaksin_?????? allahin yolundan ayrilip iblise tabi oldugun icin , ve bu ugurda hizmet ettigin icin cehennemin kacinci katina gideceksin acaba , bi düsün ve aklini basina topla.